ϟProud Of You.




Random :'D
16 June 2012 | 10:24 AM | 0 Students
perfectinmyownperfectway:

Me all the time

korang mesti mcm nie juga kan ? :D

Hi, saya kembali. Sudah lama rasanya saya menyepi kan? Minta maaf, Nuryn kekurangan idea sedikit . Eh bukan sedikit , banyak k . Ulang suara BANYAK :D Korang semua ada cerita pape tak ? Kalau ada send lah link dkt chatbox , insyaAllah nanti Nuryn akan baca yaa :')

Eh , cantik kan blog Nuryn nie ? Pink kan ? Yelah , sebab yg tukang edit pun suka warna pink . Nak tahu siapa tak ? Cuba teka . Hehehe  okay Nuryn bagitahu . Yg edit nie ialah................ *drum roll* ========> akak Fatin Hazwani (FH) thankyou tau kak ? Heeeeeeeee sayang akak . Nah muahh iskit :*

Actually td dekat sekolah ada sukan tara . Serious buat penat je datang , dah ah Nuryn tk masuk apa-apa acara pun :D Tahu pemalas -,- Ienas , Yusra dgn Aini je yg masuk lari td dlm geng kitorg . Yang lain semua hampehh lah , hahahahaha . Hmm td kan Ienas menangis , merajuk dgn Nuryn . Nak tahu sebab apa ? Sebab dia jealous tgk Nuryn rapat gila dgn Annissa . Hahaha apa lah dia tu . Dah dia tgh lari , Nuryn lepak lah dgn Annissa . Takan lah Nuryn nk duduk sesorang kot --'

Then Nuryn tgh amek-amek gmbr en , tetiba Ienas datang menyelit . Hahaha see , baru nk merajuk dgn dia . Tgk hari Selasa nanti siapa yg tegur siapa . Last-last dia yg tegur Nuryn dulu :D Kitorg amek-amek gmbr td , peluk-peluk *bukan lesbian okay* Hehehe td jumpa adik Tiara Isya Molek . Sporting gila budak kecik tu . Member-member Nuryn semua nak usya dia . Nak usya dia ? Bak datang jumpa aku dulu *asah parang*
You know what siapa juara rumah sukan ? SAID ! Whatthe......... ISA number 3 wei :'( Takpa , takda rezeki lah tu . Tahun depan ada lagi . InsyaAllah , k lah . Bai-bai , assalamualaikum larv




Older Post Newer Post