ϟProud Of You.




Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin :)
17 August 2012 | 1:27 PM | 0 Students

Setelah lama gua menghilangkan diri kerana kekurangan idea hendak update blog, akhirnya gua kembali juga. Gramatis tk ayat gua? Hahaha ooooo maii god *duckface* Okay now jam menunjukkan pukul 4:31 AM. Gua tk tidur sebab gua nak sahur kejap lg and balik kampung pada pukul 8 pagi sebentar sahaja lg. Nampak tk ke-excited-annya? Simple kan kad raya gua dekat atas tu? Biarkan simple, asalkan comel. Secomel tuannya! Pejam celik pejam celik, kita dah sampai di akhir Ramadhan. You know what, harini hari yg terakhir kita berpuasa. Dan esok kita dah RAYA!!!!!!!!!!!!!! Rasa mcm semalam je puasa. Ni lah Melayu, *first puasa* 'bila lah nak hbs puasa ni' *last day puasa* 'rasa mcm semalam je kita start puasa' Nampak tk permainan dia? Mmg lah tk nmpk, gua update bukan nya tunjuk.

Akak gua iaitu @SyffqahShmi sekarang bertungkus lumus meng-pack-kan baju-baju yang telah dibelinya ke dalam beg yg agak besar tp takde lah besar sgt. Eh apa ni?! *marah* Wait, beg tu kami dua beradik yang agak comel berkongsi meletup ahh k tipu. Kitorg kongsi beg. Itu pun tk muat rasanya! Baju raya sikit je, tp baju biasa yang banyak nya. Nak pindah ke apa ni woi?! Seriously, gua kalau nak pergi mana-mana, baju yg penting. Walaupun pergi sehari je, tp gua bawa baju mcm pergi sebulan.

Dulu kalau dh nak raya, semua sibuk beli kad raya, beli kad topup sebab nak message buah hati kata SELAMAT HARI RAYA blablabla. But now zaman dah maju, kad raya, surat apa semuanya dicampaknya ke tepi! Jarang sekali orang guna tu sekarang. Sekarang, Twitter, Facebook, Skype, Blog, Myspace (tk lupa k) semua ada. Semua wish dkt situ je. Tp gua main Twitter and Blog jelah. Facebook and Myspace dh curang dgn gua. Sobsss *lap air mata* Skype gua jarang jumpanya! Dia hanyalah scandle gua. Hewhew maafin gue dong yaa skype. Tapi dekat Twitter, tk ramai yang wish #SelamatHariRayaTo @Nughinn. Sedih hidup. Maaf, gua bukan tweetfamous mcm @MegatAD, @Anissyafira and etc. Tapi gua tk kisah itu semua, yang penting............. HIDUP TWITTER *kibar bendera*

Tahun ni gua #TeamNakKumpulDuitRayaSebabNakBeliPhone hahaha nak raya banyak rumah ah tahun ni sebab nak dapat duit raya banyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. Kesian, tahun ni gua raya tanpa phone :( Dah lama tk pakai phone. Kalau nak text buah hati, phone ibu jadi mangsa. Sampai habis credit ibu gua guna. Hahaha jgn salahkan ibu yang mengandung, salahkan kenapa abah tk beli phone untuk gua! Susah ohh nak text abah ibu, buah hati and member ni. Kalau ada apa-apa dekat budak comel ni mcm mana? Hmm tu sebab gua nak kumpul duit raya. Nanti gua raya rumah lu, paling murah pun duit raya lu kasi gua rm5.00. Hahaha sapo nak bg mcm tu Nuryn oiii?

Baiklah, sekarang mari kita bersalam-salaman *hulur tangan* Bersempena dengan Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelang pada esok hari, gua ingin memohon seribu kemaafan kepada semua yang mengenali gua sama ada mengenali gua melalui laman sosial atau di dunia sebenar. Okay gua nak mintak maaf banyak-banyak atas semua kesalahan gua yang dilakukan secara sengaja atau tidak sengaja. Gua minta maaf sekiranya gua ada TERkasar bahasa, TERperli, TERkurang ajar, TER sombong senang cerita semua TER-TER lah kan. Tau? Kita kosong-kosong k? Gua minta maaf sangat-sangat. Gua pun manusia biasa juga. Buat salah tu adat. Eh? Mana aku dapat istilah tu? Abaikan! Maaf lagi sekali daripada gua yang bernama NUREEN NADHIRA bt SUHAIMI handsome :) Balik kampung tu hati-hati, bisik dkt telinga ayah 'pandu cermat jiwa selamat' confirm slow je dia bawa nanti. K tipu :( Makan cover, jgn over sgt! Nanti berat naik. Ceh hehehe selamat beraya semua! Bye, assalamualaikum :)




Older Post