ϟProud Of You.




Friendship Never End.
02 March 2012 | 6:06 PM | 0 Students

Assalamualaikum. Wei, apa semua nie? Asal kau cakap aku dh benci kau? Sumpah wei, sikit pun aku tak benci kau. Betul tak tipu wei. Aku update status cantu, bukan bermakna aku dh benci kau kawan. Kau tau tak, kau dh buat aku menangis? Kau tak tau kan?

Aku tau ramai yg kutuk-kutuk aku, fitnah-fitnah aku apa semua. Tapi aku tak suruh pun kau back up aku. Biarlah aku diperburuk-burukan. Aku dah biasa hidup mcm nie. Asyik kena kutuk dgn org, asyik kena fitnah dgn org. Selama nie aku dgn kau memang baik. Tapi semenjak dua menjak nie, aku memang takda mood. Aku asyik marah-marah kau je en? Aku marah kau tanda aku sayang kau wei. Apa kau buat, semua aku marah. Patu, haritu kau marah aku en rapat dgn Ann kan? K, sekarang aku dgn dia dh tk rapat sgt dah. Semua sebab akuu. Sebab aku sayang kau lah aku tk rapat sgt dh dgn Ann sekarang.....

Tolong ah jgn ungkit pasal 'aku nk buang kau dri group tu' please ah doh. Aku tk suka org ungkit-ungkit nie. Tapi kalau kau nak sgt masuk group org lain tu, aku dh takleh buat apa lagi dah. Terpaksa merelakan kau pergi.......

Aku tahu kau memang dh masak dgn perangai aku en? Mesti kau sabar je en dgn perangai aku? K takpee. Aku pun tak tau apa punca sebenarnya nie wei. Hm maybe kau tak tau apa maksud K.A.W.A.N nie kan? Okay, kalau kau dah benci aku, aku harap kau dpt maafkan lah segala salah silap aku k? Kau dari haritu lagi suruh aku block kau en? Hm tak sampai hati aku block kau wei. Patu kau cakap, lepas aku baca blog kau, kau suruh aku block or remove kau en? Sorry, I can't :)

Kau nak pindah sekolah en? SMK Warisan Puteri. Aku harap dkt sana kau dpt kawan is more better than me. Dekat sana nt kau jaga percakapan kau. Jaga tingkah laku kau. Hm lepas nie dh takda ah aku nk tunggu time rehat. Teman aku makan mee time rehat. Buat harok dekat sekolah time rehat. First aku buka blog kau, air mata aku dah mula mengalir. Aku pun tak tau kenapa.




Older Post Newer Post