ϟProud Of You.




Keluarga :)
15 May 2011 | 10:33 PM | 0 Students
Wuuuuuuuuuu , aku ada keluarga . Kau ada ? Kalau ada , diam jea lh . Tak payah nak huru hara dee dekat sini . Ape kau pikey aku neh anak yatim piatu? Wakluu . If kau nak makan selipar saiz 9 , try lh ckp . Family aku sebenarnya ade enam . Tapi sorang lg simpan . Buat-2 faham .

Den ado keluarga , untungnya den .
Den ado adik-beradik , untungnya lagi .
Semua keluargho den semuanya comel-2 *g
eli gila aku dengar . Kisah pulak aku .

Kau nak tengok ke gambar keluarga aku? Ke
jap aku cari .

Ha , dah jumpa .Nak aku cerita sorang-2 kea ?
Malas lh doh.
Tapi nt korang tak tahu pulak .
So , better aku cerita kan .

abah : Suhaimi b *** ***

*sorry , gambar abah takde . Kalau gamb
ar balak , amek kauu . Sanggup buat folder untuk balak kauu . Sampai gambar abah kauu , satu pon takdo . Shadap lh kau haih . Banyak bunyi pulak . Sepak laju-2 nakk ? WATAPAK !

- nama aku Nureen Nadhira tuh neh lh dea
yg memberi nya .
- abah neh garang org nya . Dalam family belah
dea , abah lh yg paling garang . Walaupun dea ada abg .
- sape kate dea handsome angkat tangan macam saya *padahal gambar pon takde nak ckp handsome . Pigidaa .
- aku suka shopping dgn abah . Mintak jea a
pe kau nak , mesti dapat . Pemurah katanya . HAHA .
- abah neh rajin org nya . Every weeks dea m
andi kan kucing dea yg bau macam hampeh tuhh .
- abah suka berkebun . Tuh sebab lh rumah ak
u dipenuhi dgn pokok-2 hijau . HAHA . Bila abah suruh aku tolong dea , alasan aku ade temu janji dgn toilet . HAHA .

ibu : Norzila bt Mansor

* baik , supportive , stingy .
* ibu saya lawa , ibu awak ?
* aku tak suka kalau shopping dgn ibu . Ape yg aku minta , mesti
jarang dapat . Dgn abah senang jea .
* tak suka jalan-2 . Membazir katanya .
* rajin bekerja . Org cuti , dea kerja . Elok sanga
t .
* kalau masak , memang terbaik lh . Aku yg tu
kang menghabiskannya .
* saya syg ibu saya :P


abang : Ammar Affiq b Suhaimi


>dea neh stingy org nya. Slalu pao duit aku . Bila minta duit dea . Takde lh , itu lh , ini lh . Nampak beno kedekut nye . Keh keh keh .
> kau dah janji dgn aku sama akak kau taknak merokok . Tapi kau merokok jugak . Lantak kau lh haih . Diri kau bukan diri aku .
> hutang jangan lupo yo .
> slalu kene sepak teranjang dgn kauu .
> kau seorang yg dengki . HAHA

kakak : Nur Emila Syaffiqah bt Suhaimi

~ eeeeeee tak comel . Nureen Nadhira tuh lagi comel . HAHA . Chill man chill *lembaga dekat belakang tuh sebenarnya aku . HAHA
~ aku selalu dengki dgn kau tuh sebab aku amek gambar kau semua yg buruk neh . Kau pun selalu ade jea nak buat dgn aku .
~ kau duduk asrama jadi org kaya . Mane tak nye , setiap minggu kengkadang abah bagi RM 30 . Ade tuh seratus . Phewwww .
~ kau neh bila balik rumah mesti jadi tuan puteri . Habis semua kerja aku yg kena buat . Saba jea lha .
~ aku selalu pau duit kau . Nt mesti kau ungkit balik . Tapi aku buat don't know jea . Kisah pulak akuu .

Aku mana ? Tak payah lh . Malu lh . HAHA . iTeWw mAlUw lHAaH AwAKs . WTF . Susah aku nak tulis . What ever it is i love my family . HIHI kbai :*




Older Post Newer Post